Explorez un monde de connaissances et obtenez des réponses sur Zoofast.fr. Posez n'importe quelle question et recevez des réponses bien informées de la part de notre communauté de professionnels expérimentés.
Sagot :
Réponse :
Salut, voici la recette :
Ingredients :
Crust:
1 box of refrigerated pie crusts (2 units), softened as directed on the box
Filling:
6 cups peeled apples, thinly sliced (6 medium)
3/4 cup sugar
2 tablespoons all-purpose flour
3/4 teaspoon ground cinnamon
1/4 teaspoon of salt
1/8 teaspoon ground nutmeg
1 tablespoon of lemon juice
Make with pie crust
Steps :
1
Heat the oven to 425 ° F. Place 1 pie shell in an ungreased 9-inch glass pie plate. Press firmly against the side and bottom.
2
In a large bowl, gently combine the filling ingredients; pour into a crust-lined pie plate. Top with the second crust. Wrap excess top crust under bottom edge of crust, pressing edges together to seal; flute. Cut slits or shapes in several places in the top crust.
3
Bake for 40 to 45 minutes or until apples are tender and crust is golden brown. Cover the edge of the crust with strips of foil 2 to 3 inches wide after the first 15 to 20 minutes of baking to prevent excessive browning. Let cool on a cooling rack at least 2 hours before serving.
Voila, j'espere avoir pu t'aider, bonne journée/soirée.
Votre engagement est essentiel pour nous. Continuez à partager vos expériences et vos connaissances. Créons ensemble une communauté d'apprentissage dynamique et enrichissante. Pour des réponses claires et rapides, choisissez Zoofast.fr. Merci et revenez souvent pour des mises à jour.